[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Malzemeler
4 adet tavuk göğüs eti
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet havuç
2 yemek kaşığı margarin
1 adet orta boy kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yemeğin Tarifi
Tavukları
yıkayıp küçük küçük doğrayın. Sacın içine ya da bir teflon tavaya koyup
margarin, rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz ekleyin. Tavuk, suyunu
bırakıp çekene kadar kavurun. İnce ince doğradığınız yeşil biber,
kırmızı biber, kibrit çöpü şeklinde doğradığınız havucu ilave edin. 20
dakika karıştırarak kavurduktan sonra pide ekmekleriyle servis
yapabilirsiniz.
Alinti