Kadinca hobi ve kadina dair hersey.

Kadinca hobi ve kadina dair hersey.

Kadinca hobi kadina dair hersey, elisi, dantel, örgü, yemek, saglik ve akliniza gelebilecek hersey....
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Takvim
Burclar
Günlük Burç
En iyi yollayıcılar
Nurdan
 
Shakira
 
Ayse duru
 
Aysun_Enes
 
gündüzün karanlığı
 
nur
 
sair_17
 
aslidemirci
 
cansu_altin
 
silas
 
En son konular
» HASHASLI KATMER...
Ptsi Ağus. 06, 2012 10:16 pm tarafından Nurdan

» Online Cinsel Terapi
Salı Ağus. 09, 2011 3:08 pm tarafından cansu_altin

» Degisik cicekli pecete videosu...
Çarş. Ocak 26, 2011 4:13 pm tarafından Nurdan

» Gül modeli videosu...
Çarş. Ocak 26, 2011 4:07 pm tarafından Nurdan

» Cicek modeli videosu...
Çarş. Ocak 26, 2011 4:05 pm tarafından Nurdan

» Kalp Krizi Riskinizi Biliyor Musunuz?
Çarş. Ocak 26, 2011 2:05 pm tarafından Nurdan

» Gelmeyen Baharlara
Paz Ocak 23, 2011 8:09 pm tarafından Nurdan

» Nescafe'nin Sağlıklı Kahveleri Nerelerde Satılıyor?
Çarş. Ocak 19, 2011 11:25 am tarafından aslidemirci

» BANU:NUN ARABASI
Cuma Ara. 17, 2010 5:19 am tarafından Ayse duru

» Elmadan Da Az Kalori
Cuma Ara. 17, 2010 5:06 am tarafından Ayse duru

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 199 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:54 pm tarihinde online oldu.
Günün sözü...
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Dost siteler...
Site RehberiWebmasterim.Comtoplist site ekle tatil nette otel forex tatil
Ortaklar
bedava forum
Anahtar-kelime

Paylaş | 
 

 Limon ve Elma Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Nurdan
ADMIN
ADMIN
avatar


Ruh hali : 3
Akrep Mesaj Sayısı : 1785
Rep gücü : 4476
Kayıt tarihi : 08/10/09
Yaş : 38
Nerden : Almanya


MesajKonu: Limon ve Elma Reçeli   Paz Kas. 15, 2009 2:04 pm

Malzeme:

350 gr. net limon, kabukları ve zarları çıktıktan
sonra zar gibi doğranmış 750 gr. net elma, kabukları çıktıktan sonra
rendelenmiş
100 gr. glikoz
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hazırlanışı
Akşamdan limonun kabuklarını tamamen soyu*nuz, boyuna ortadan yarınız.
Boyuna ortasından geçen beyaz sert damarı hafif sağından ve so*lundan
keserek çıkarıp atınız ve çekirdeksiz ola*rak limonları zar gibi doğ
rayınız.
350 gr. net olarak bir tencereye koyunuz. Elma*ların kabuklarını soyup
rendenin kalın tarafın*dan rendeleyiniz. 750 gr. olarak limonun üzerine
koyup bir kere karıştırınız. Üzerine şekeri koyu*nuz. Sabah reçeli
pişireceğiniz tencereye şeker*li elmalı harcı sıyırarak ilâve edip
hızlı ateşe ko*yunuz. Bir ağaç spatula ile bir iki defa karıştırıp
kaynatınız. 219 no.lu reçetede tarif ettiğim gibi kaynatıp kıvamına
getirip ateşten alınız. Gliko*zunu ilâve ederek yarı hararetini
kaybedince ka*vanozlara doldurup ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.




İngilizin biri bir Türk lokantasında Türk garsona "Türkleri pek sevmem çünkü Çanakkale'de bizim kardeşlerimizi katlettiler demiş.
Bizimki de:
Ne işiniz vardı orda?
demiş ve döşemiş.



:::... AKSİNİ BELİRTMEDİĞİM SÜRECE TÜM PAYLAŞIMLARIM ALINTIDIR ...:::
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kadincahobi.yetkinforum.com
 
Limon ve Elma Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» limon yemenin faydaları
» Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Kadinca hobi ve kadina dair hersey. :: Kadinca Mutfak :: Receller,Marmelatlar,Tursular,Kis Hazirliklarimiz...-
Buraya geçin: