Hepimizin sorunu olan KIRIK SAÇ UÇLARI.. Fön, boya, dış etkenler derken saçlarımız biz farketmeden mahvoluyor. Çözümü de kesitrmekte buluyorum..Ama büyük bi çoğunluğun da saçını kesitrmekten nefret ettiğine eminim, çünkü uçtan aldıralım derken bir karış saç gidiveriyor bi anda
İnternette bir ürün gördüm paylaşmak istedim. Ben kullanmadım henüz kullanan varsa veya duyan varsa burda fikirlerimizi paylaşalım..
İşte haber: Kırık saç uçlarına
“Coconut Milk”le paydos
Hollywood yıldızlarının kullandığı, Türkiye’de de saç bakımına düşkün bayanların bir numaralı tercihi olan Organix, saç kırılmalarına karşı “Coconut Milk-Kırık Saç Uçları Onarıcı Balsam”ı geliştirdi.
“Coconut Milk”; hindistancevizi yağı, ipek ve keratin proteinlerinden oluşan eşsiz formülü ile boya sonrası, kırılgan ve hasarlı saçların güçlenmesine ve esneklik kazanmasına yardımcı olur. Saçlardaki çatallaşmayı, kırık uçları ve kıvrımları onararak, sağlıklı bir görünüm sağlar.
Boyalı, kimyasal işlem görmüş, kuru ve kırılgan saçlara sahipseniz Coconut Milk sizin için doğru tercih. Hindistancevizi sütü sayesinde adeta tropik iklimlerin etkisini saçlarınızda hissedeceksiniz.
Coconut Milk’in, -şampuan ve saç kremi dışında-, saç kırılmaları ve kopmalarına karşı besleyici ve koruyucu serum, besleyici ve şekillendirici saç köpüğü de mevcut.