En son konular | » HASHASLI KATMER...Ptsi Ağus. 06, 2012 10:16 pm tarafından Nurdan» Online Cinsel TerapiSalı Ağus. 09, 2011 3:08 pm tarafından cansu_altin » Degisik cicekli pecete videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:13 pm tarafından Nurdan» Gül modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:07 pm tarafından Nurdan» Cicek modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:05 pm tarafından Nurdan» Kalp Krizi Riskinizi Biliyor Musunuz?Çarş. Ocak 26, 2011 2:05 pm tarafından Nurdan» Gelmeyen BaharlaraPaz Ocak 23, 2011 8:09 pm tarafından Nurdan» Nescafe'nin Sağlıklı Kahveleri Nerelerde Satılıyor?Çarş. Ocak 19, 2011 11:25 am tarafından aslidemirci » BANU:NUN ARABASICuma Ara. 17, 2010 5:19 am tarafından Ayse duru» Elmadan Da Az Kalori Cuma Ara. 17, 2010 5:06 am tarafından Ayse duru |
Kimler hatta? | Toplam 7 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 7 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 199 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:54 pm tarihinde online oldu. |
akısı | |
|
| DİLBER DUDAĞI TATLISI | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Nurdan ADMIN
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1785 Rep gücü : 4476 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 44 Nerden : Almanya
| Konu: DİLBER DUDAĞI TATLISI Salı Ekim 13, 2009 4:12 pm | |
| DİLBER DUDAĞI TATLISI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eveeeeet Ramazan,iftar tatlısız olurmu tabiki de olmaz.İster yaz olsun ister kış iftardan sonra mutlaka tatlı yenilecek demi:))
İşte size çok güzel,enfes bir tatlı tarifi daha kesinlikle deneyin asla pişman olmazsınız.Süppppper bir tatlı.Ben fıstıklı yaptım sizler nasıl isterseniz öyle yapın.fındık,fıstık,ceviz v.s.
MALZEMELER: 2 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı sirke 1 fiske tuz alabildiği kadar un 250 gr margarin veya tereyağı iç malzeme olarak ceviz,fıstık açmak için 250 gr kadar nişasta [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ŞERBETİ İÇİN: 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1/2 limon
YAPILIŞI:
Şerbetimizi ocağa alalım kaynadıktan sonra 10 dakika kaynatıp altını kapatalım...
Hamurumuzu alabildiği kadar un ilavesi ile yumuşak ve özlü bir şekilde yoğuralım...
Hamurun üzerine nemli bir bez örtüp 20 dakika dinlendirelim...
20 küçük bezeye ayıralım ve küçük bezeleri nişasta ile tabak büyüklüğünde açalım...
Sonra 10 ar 10 ar iki grup yapalım nişasta ile tekrar büyük açalım...
Resimlerde görülüyor zaten.Su bardağı ile yuvarlaklar keselim...
Yuvarlakların içine iç malzemelerini koyup poğaça gibi kapatalım ve tepsiye dizelim...
Bütün hamuru bu şekilde bitirip tepsiye dizelim.Üzerine eritip iyice kaynattığımız yağımızı kaşık yardımıyla gezdirelim ve önceden ısıtılmış fırınımıza sürelim...
Güzelce kızarsın tatlımız.sonra fırından çıkaralım ve ılınsın.Ilık tatlının üzerine ılık şerbetini dökelim ve istediğimiz gibi servis edelim...
Toz fıstık,kaymak,hindistan cevizi,dondurma,ceviz ne arzu ederseniz.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ALINTI... | |
| | | | DİLBER DUDAĞI TATLISI | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |