En son konular | » HASHASLI KATMER...Ptsi Ağus. 06, 2012 10:16 pm tarafından Nurdan» Online Cinsel TerapiSalı Ağus. 09, 2011 3:08 pm tarafından cansu_altin » Degisik cicekli pecete videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:13 pm tarafından Nurdan» Gül modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:07 pm tarafından Nurdan» Cicek modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:05 pm tarafından Nurdan» Kalp Krizi Riskinizi Biliyor Musunuz?Çarş. Ocak 26, 2011 2:05 pm tarafından Nurdan» Gelmeyen BaharlaraPaz Ocak 23, 2011 8:09 pm tarafından Nurdan» Nescafe'nin Sağlıklı Kahveleri Nerelerde Satılıyor?Çarş. Ocak 19, 2011 11:25 am tarafından aslidemirci » BANU:NUN ARABASICuma Ara. 17, 2010 5:19 am tarafından Ayse duru» Elmadan Da Az Kalori Cuma Ara. 17, 2010 5:06 am tarafından Ayse duru |
Kimler hatta? | Toplam 8 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 8 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 199 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:54 pm tarihinde online oldu. |
akısı | |
| | Erik Reçeli | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Nurdan ADMIN
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1785 Rep gücü : 4476 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 44 Nerden : Almanya
| Konu: Erik Reçeli Paz Kas. 15, 2009 2:01 pm | |
| Malzemeler1 kg. Erik 1 kg. toz şeker 100 gr. glikoz 3 gr. limon tuzu veya 1 çay kaşığı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]HazırlanışıErikleri yıkadıktan sonra bir süzgece çıkarınız. Hafifçe yanlarından bıçakla yarıp çekirdeklerini yarınız. Sonra kayısı reçeli gibi hazırlayıp kaynatarak limon tuzunu ilâve ediniz. Sonra kaynatıp kıvamına getirip ateşten alı*nız, glikozunu ilâve edip yarı hararetini kaybe*dince kavanozlara doldurup ağızlarını kapalı ola*rak muhafaza ediniz. | |
| | | | Erik Reçeli | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |