En son konular | » HASHASLI KATMER...Ptsi Ağus. 06, 2012 10:16 pm tarafından Nurdan» Online Cinsel TerapiSalı Ağus. 09, 2011 3:08 pm tarafından cansu_altin » Degisik cicekli pecete videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:13 pm tarafından Nurdan» Gül modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:07 pm tarafından Nurdan» Cicek modeli videosu...Çarş. Ocak 26, 2011 4:05 pm tarafından Nurdan» Kalp Krizi Riskinizi Biliyor Musunuz?Çarş. Ocak 26, 2011 2:05 pm tarafından Nurdan» Gelmeyen BaharlaraPaz Ocak 23, 2011 8:09 pm tarafından Nurdan» Nescafe'nin Sağlıklı Kahveleri Nerelerde Satılıyor?Çarş. Ocak 19, 2011 11:25 am tarafından aslidemirci » BANU:NUN ARABASICuma Ara. 17, 2010 5:19 am tarafından Ayse duru» Elmadan Da Az Kalori Cuma Ara. 17, 2010 5:06 am tarafından Ayse duru |
Kimler hatta? | Toplam 14 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 14 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 199 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:54 pm tarihinde online oldu. |
akısı | |
| | ** HAŞHAŞLI ÇÖREK ** | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Nurdan ADMIN
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1785 Rep gücü : 4476 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 44 Nerden : Almanya
| Konu: ** HAŞHAŞLI ÇÖREK ** Perş. Ekim 22, 2009 10:43 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]** HAŞHAŞLI ÇÖREK **MALZEMELER: 1 KİLO UN,YARIM PAKET MAYA,ILIK SU,TUZ İÇ MALZEME: 1 KASE DÖVÜLMÜŞ HAŞHAŞ,SIVIYAĞ ÜZERİ İÇİN: YUMURTA SARISI VE SUSAM
Önce haşhaşları tavada kavurdum.Sonra kahve makinasında çektim.Böylece mis kokulu haşhaşlarım oldu.Bir kaseye aldığım haşhaşlara, üzerini örtcek kadar zeytinyağ koydum.İyice karıştırdım.İç malzemem hazır.İsterseniz peynirli,kıymalı,patatesli,cevizli v.s. Her türlü iç malzeme kullanabilirsiniz.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]YAPILIŞI:Önce hamuru ılık su ile yoğurun.1 saat mayalandırın.Mayalanan hamuru bezelere ayırın.Unlanmış tezgahta bezeleri açın.Üstüne her tarafını kaplıycak şekilde iç malzemesi koyun.Kenarından rulo olcak şekilde sarın.İki ucundan ters istikametlere doğru bükün(simit yapar gibi).Yağlanmış tepsiye dizin.Üzerine yumurta sarısı sürüp bol susam serpin.200 derecede üstü kızarana kadar pişirin.Küçük küçük kesip servis edin.AFİYET OLSUN. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Aysun_Enes Üye
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 62 Rep gücü : 65 Kayıt tarihi : 06/11/09 Yaş : 46 Nerden : Almanya-Münich
| Konu: Geri: ** HAŞHAŞLI ÇÖREK ** Cuma Kas. 06, 2009 10:44 pm | |
| | |
| | | | ** HAŞHAŞLI ÇÖREK ** | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |